تاثیرات قهوه بر بیماری ام اس
نوشته شده توسط : آقای شریفی

 طبق تحقیقات انجام شده خواص قهوه مخصوصا خواص ضد التهابی و محافظ نورونی کافئین احتمال ابتلا به بیماری ام اس یا تصلب بافت چندگانه را کاهش می‌دهد. انستیتو بین المللی بیماری‌های عصبی و سکته مغزی ( NINDS )، ام‌ اس را نوعی بیماری غیر قابل پیش بینی دستگاه عصبی می‌داند که علائمی از خوشخیم تا بدخیم داشته باشد. ام اس در ارتباط بین مغز و سایر قسمت‌های بدن انسان اختلال ایجاد می‌کند.قهوه حاوی حدود هزار ترکیب فعال زیستی است که محرک سیستم عصبی مرکزی (CNS) را نیز در بر می‌گیرد. خواص محافظ نورونی کافئین می تواند از تولید مواد شیمیایی در پاسخ به التهاب جلوگیری نماید. در حیوانات آزمایشگاهی مورد مطالعه بیماری آلزایمر، مشخص شده است که کافئین از خونریزی مغزی جلوگیری می‌کند. تحقیقات نشان داد افرادی که قهوه نمی‌خورند در مقایسه با افرادی که طی سال، حداقل شش فنجان قهوه در روز می‌خورند‌‌، ۱/۵ برابر بیشتر در معرض خطر ام اس هستند. مصرف قهوه به مدت پنج تا ده سال پیش از بروز علائم ام اس اقدامی کاملا محافظه‌کارانه است. 

6 فنجان قهوه در روز کاهش 31 درصدی ابتلا به ام اس 

دکتر آنا هد‌ استورم از انستیتو علمی محیط زیست در استکهلم سوئد، 1620 سوئدی دارای بیماری ام اس را با 2788 نفر سالم مقایسه کرده است. همچنین تیمی در دانشگاه دکتر هاپکینس آمریکا 1159 نمونه مبتلا به ام اس را با 172 فرد سالم بررسی کردند.در هردو بررسی داوطلبان عادت‌های خود را نسبت به نوشیدن قهوه بیان کردند. مصرف قهوه در نمونه‌های سوئدی بنا به سن آنها متغیر بوده و تقرببا از سن 15 و 19 سالگی تا 40 سالگی قهوه مصرف می‌کنند. در مطالعه‌ی دانشگاه آمریکا، شرکت کنندگان میزان حداکثر مصرف قهوه روزانه خود را بیان کردند.  

چند حقیقت جالب در مورد بیماری ام اس 

حدود چهارصد هزار انسان در آمریکا مبتلا به ام اس هستند. و هر ساله حدود 10 هزار نفر به آنها اضافه می‌شوند. انسان‌های سفید پوست بیشتر به بیماری ام اس مبتلا می‌شوند و زنان بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند .محققین در آزمایشات بالا میزان خرید قهوه و مصرف قهوه جامعه آماری خود را بررسی کردند و نتایج را با افراد سالم مقایسه نمودند.احتمال ابتلا به بیماری ام اس در میان کسانی که قهوه بیشتری مصرف می‌کردند در هر دو آزمایش حتی بعد از در نظر گرفتن مصرف سیگار و بیماری چاقی بسیار پایین‌تر بود.در بررسی سوئدی، افرادی که حتی 5 تا 10 سال قبل قهوه مصرف می‌کردند احتمال ابتلا به ام اس کمتری داشتند. از آن جمله دسته‌ای که حدود 6 فنجان در روز قهوه می نوشیدند 28 تا 30 درصد احتمال ابتلا به بیماری ام اس در آنها کاهش یافته بود.بررسی آمریکایی نشان داد احتمال ابتلا به ام اس در افرادی که از حدود پنج سال پیش تاکنون قهوه می‌نوشیدند نسبت به افرادی که تاکنون هیچ قهوه‌ای مصرف نکرده‌اند کمتر است.

 





:: برچسب‌ها: خواص قهوه، خرید قهوه، فروشگاه اینترنتی توشه بر، بیماری ام اس ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 خرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: